Si us plau, ompliu tots els camps necessaris per a crear el vostre compte. Haureu de validar la vostra adreça d'e-mail i l'equip de Tocanet revisarà la vostra inscripció tan aviat com sigui possible.

IMPORTANT:

Els continguts que trobaràs al portal tocanet són per ús exclusiu dels seus membres i estan protegits per la propietat intelectual, tocanet i el seu equip no es fa responsable de les actuacions dutes a terme pels membres fora del portal ni de l'ús que els usuaris facin del material descarregat d'aquest web fora de l'àmbit del mateix.

AVÍS:

Acabem de posar en marxa Tocanet.cat. Qualsevol desajust que observis i ens vulguis ajudar a millorar, o si ens vols fer fer arribar un comentari ho pots fer clicant aquí o enviant un e-mail a info@tocanet.cat.

Informació del compte
Es permeten els espais; no es permet cap símbol de puntuació tret de punts, guions i guions baixos.
Una adreça de correu vàlida. Tots els correus provinents del sistema seran enviats aquí. L'adreça no es fa mai pública i només s'utilitzarà en el cas que desitgeu rebre una nova contrasenya o notificacions per correu.
Informació Personal

Adreça postal: carrer, porta, pis

Codi postal
Població

Nom de la comarca, país o estat.

Quin servidor de chat i videochat utilitzeu? gmail, skype, ...? Aquesta informació és necessària per les sessions de tutoria a distància.

Entreu el nom d'usuari que uilitzeu pel videochat. Aquesta informació és necessària per les tutories a distància.